Recenzije

7,2
Ocena gostiju

Ocena po kategorijama

Čistoća
6,6
Udobnost
6,8
Lokacija objekta
8,2
Sadržaji
6,5
Osoblje
8,1
Vrednost
7,1

Recenzije

    rs

    Ocena gostiju

    5,0
    6. april 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Jovanka
    rs

    Ocena gostiju

    7,1
    26. februar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Goran
    rs

    Ocena gostiju

    10
    25. decembar 2017.
    <<<<<<<<<sve je super
    Petar Golemi
    rs

    Ocena gostiju

    5,8
    27. novembar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Goran
    rs

    Ocena gostiju

    8,8
    11. novembar 2017.
    Osoblje super ,sve pohvalje,doručak odličan,udobnost kreveta odličan, malo renoviranje sobe ( prozori i ormari ) bilo bi poželjno. Sve u svemu bilo je odličan i prijatan boravak
    rs

    Ocena gostiju

    8,3
    30. oktobar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Djordje
    rs

    Ocena gostiju

    7,9
    13. avgust 2017.

    Odličan hotel za odmor na proputovanju

    Higijena kupatila (buđ u tuš kabini)
    Prijatno osoblje, čuvani parking u okviru objekta
    Dusanka
    rs

    Ocena gostiju

    9,2
    6. avgust 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Ana
    rs

    Ocena gostiju

    2,5
    29. mart 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Damjan
    rs

    Ocena gostiju

    5,4
    26. februar 2017.

    Lose

    Osoblje neljubazno,ponasaju se bahato.Malo je falilo da dodje do incidenta sa sankerom zato sto je dete od 14 meseci diralo cips na polici koji je u kesi stajao na polici u toj visini.Bazen i lobi premali za kapacitet hotela.Peskiri se placaju za hotelski bazen???!!!Konobari u restoranu priuceni i ne govore ni jedan jezik sem bugarskog,dobio sam dva cevapa u tanjiru posle 10 min. objasnjavanja.
    Dorucak lokacija i soba
    rs

    Ocena gostiju

    5,8
    17. oktobar 2016.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Ivona
    rs

    Ocena gostiju

    7,5
    19. septembar 2016.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Adriana
    bg

    Ocena gostiju

    4,6
    4. jun 2018.

    Overall, the quality of the hotel is relevant to the prices

    The room and especially the bathroom was very dirty. The ceilling of the bathroom was covered with mold.
    The location of the hotel was really good. It was very close to the city centre. We had included breakfast in the reservation. The food was tasty and I liked that we can choose from a menu what kind of breakfast we prefer.
    Goran Bujić
    rs

    Ocena gostiju

    6,2
    4. jun 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Atanas
    bg

    Ocena gostiju

    7,5
    10. februar 2018.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Boiko
    bg

    Ocena gostiju

    8,8
    23. oktobar 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Milan
    rs

    Ocena gostiju

    8,8
    6. avgust 2017.
    Nema dostupnih komentara za ovu recenziju
    Igor
    hr

    Ocena gostiju

    9,6
    31. oktobar 2016.

    Great stay in nice Pirot

    Great location and nice rooms
    Euro travelers
    bg

    Ocena gostiju

    6,2
    11. oktobar 2016.

    Basic hotel in lively town

    Noisey,weird room door buttoned vinal,looking like the entrance to a dungeon, badly maintained only one light bulb working in room and one in bathroom, noisey fridge,uncomfortable bed. Strange breakfast, served in a restitcted way where every item required had to be requested one at a time,coffee was extra.
    Dry warm and good location
    Kane
    au

    Ocena gostiju

    7,1
    24. jul 2016.

    Basic, but comfortable.

    Not all the facilities they advertise are working. No restaurant. Needs a good clean.
    It's pretty easy to find, as they have signs and adverts on the streets directing you there. The location is pretty good (an easy walk for the town centre) and the staff are helpful.
Učitavanje recenzija